Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis Siison esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis Siison

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 7Kyllä!
 • 2En

Nokialla sijaitseva Kirppis Siison on avoinna ma–pe 11–18 ja la–su 11–16. Aamulehdessä julkaistun jutun mukaan Siisonissa tavarat on lajiteltu tuoteryhmittäin niin, että esimerkiksi astiat ovat yhdessä ja kengät toisessa paikassa.

Ajankohtaista: kirppis uutisoi Facebookissa, että kirppispaikkojen jono oli huhtikuun 2018 alussa puoli vuotta. Jonossa oli 300 myyjää.

Puhelinnumero on 040 166 2446 ja sähköpostiosoite kirppis.siison@gmail.com.

Kirppiksen yhteydessä toimii myös kahvilja ja lähiruokamyymälä.

(Tästä kirppisvinkistä kiitos Mikalle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirppis Siison:

Kallis paikka. Jotenkin tyhmä systeemi. Rahastaa täti tyhmiä asiakkaita. Halvemmalla pääsee muilla Nokian kirppiksillä. Tyhjää täynnä. Ei mitään oikeeta myytävää kun on kiskuri kauppias. Provikka 50 pinnaa…en suosittele!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirppis Siison:

Siisti Kirppis, kodikas tunnelma, hyvä palvelu ja iloinen ilmapiiri. Tavarat kivasti järjestetty, esillepanoon panostetaan. Kahvilaan on kiva istahtaa ja herkutella paikallisen leipomo Sorttiinan tuotteilla. Lähiruokapuoti iso plussa. Suosittelen lämpimästi, Ps. Lapsille leikkihuone ja elokuviakin voi katsella.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirppis Siison:

Ihana puhdas siisti valoisa paikka .mukava henkilö kunta …hyvät kahvit ja pullat.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Siison sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Alastaron kirppis
 2. Piritan basaari
 3. Minicentti
 4. Adeline Kirppis
 5. Vuokon Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.