Ajankohtaista: Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16
Kauhajoki: Kirppis Kultapensaan avajaiset 2.4. klo 10
Hämeenlinna: Nummen Kirppiksen avajaiset 3.4. klo 10

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis Siison esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis Siison

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 1En

Nokialla sijaitseva Kirppis Siison on avoinna ma–pe 11–18 ja la–su 11–16. Aamulehdessä julkaistun jutun mukaan Siisonissa tavarat on lajiteltu tuoteryhmittäin niin, että esimerkiksi astiat ovat yhdessä ja kengät toisessa paikassa.

Puhelinnumero on 040 166 2446 ja sähköpostiosoite kirppis.siison@gmail.com.

Kirppiksen yhteydessä toimii myös kahvilja ja lähiruokamyymälä.

(Tästä kirppisvinkistä kiitos Mikalle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirppis Siison:

Kallis paikka. Jotenkin tyhmä systeemi. Rahastaa täti tyhmiä asiakkaita. Halvemmalla pääsee muilla Nokian kirppiksillä. Tyhjää täynnä. Ei mitään oikeeta myytävää kun on kiskuri kauppias. Provikka 50 pinnaa…en suosittele!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Siison sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kruunun Kirppis
  2. Tiinan Kirppis
  3. Kirppiskahvio Unikko
  4. Patinaputiikki
  5. OnnenKirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.