Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis UusAlku — Loppis NyStart esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis UusAlku — Loppis NyStart

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kaustisen keskustassa sijaitseva Kirppis UusAlku — Loppis NyStart on avoinna ma–ke kello 10–18, torstaisin 10–19, perjantaisin 10–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin.

Sähköpostiosoite on kirppisuusalku@hotmail.com ja puhelinnumero 050 362 2888.

Hinnat

 • Myyntipaikka 6 päiväksi: 20€
 • Myyntipaikka 12 päiväksi: 38€
 • Pöydän järjestely: 2€ / päivä

Nettisivujen lisäksi kirppiksellä on omat Facebook- ja Instagram-sivut.

(Kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi nimimerkki Tiedonantaja.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis UusAlku — Loppis NyStart sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Paljekirppis
 2. Wanha Meijeri
 3. Jokeri Kirppis
 4. Kirpputori Alihinta
 5. Huushollin Aarteet