Ajankohtaista 5.4.2020: Useat kirppikset ovat sulkeneet ovensa toistaiseksi johtuen koronaviruksesta.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis Wanha Pokki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis Wanha Pokki

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 1En

83,3 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: talviaikaan avoinna torstaisin ja perjantaisin kello 10–17. Lauantaisin avoinna klo 10–15 tai sopimuksen mukaan. Suljettu ma–ke pe ja sunnuntaisin.

Kirppis Wanha Pokki sijaitsee Peräseinäjoella ja on avoinna to–pe kello 10–16 sekä lauantaisin 10–15, ja muulloin sopimuksen mukaan.

Valikoimassa on esim. taidelasia, huonekaluja, tauluja, antiikkia, mattoja, ryijyjä, pianoja ja muuta tavaraa. Paikalta saa kahvia.

Puhelinnumero on 045 110 8403 (Juha).

(Harrille kiitos tästä kirppisvinkistä!)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Wanha Pokki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oliverin kirppis
  2. Ekoteko kirppis
  3. Cetori
  4. Aarre-X
  5. Tolkkis Kirppis