Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen KirppisLoppis BuboBubo esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

KirppisLoppis BuboBubo

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 1En

66,7 % suosittelee tätä

Loppuvuodesta 2015 Muonioon avattu KirppisLoppis BuboBubo on avoinna ti–pe kello 11–17. Suljettu viikonloppuisin ja maanantaisin. Puhelinnumero on 044 569 3344 ja sähköpostiosoite monisopeva@suomi24.fi.

Hinnat

 • Pöytä viikoksi: 22€
 • Pöytä kahdeksi viikoksi: 32€
 • Hintaan sisältyy pöytä, vaaterekki hengareineen ja hyllytilaa

(Tästä kirppisvinkistä kiitos kuuluu Tiedonantajalle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua KirppisLoppis BuboBubo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lastenkirppis Trendy Kids
 2. Save & Joy
 3. Lahden Kontti (SPR)
 4. Perhekirppis Lanttila, Lahti
 5. Launeen Suurkirpputori