Ajankohtaista: Jämsä: Vadelmatarha Jämsä avataan 24. helmikuuta klo 10
Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis Maailma esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis Maailma

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 82Kyllä!
 • 23En

Kirppis Maailma on tilava kirpputori Kaarinan Piispanristillä. Kirpputorilla on 140 myyntipaikkaa. Myynnissä on tavanomaisen kirppistavaran lisäksi käytettyjä huonekaluja. Kirppiksen yhteydessä toimii kahvila ja makeismyyntiä. Myös runsaasti parkkitilaa lähellä.

Avoinna arkisin kello 10–18 ja la–su 10–16.

Puhelinnumero on 040 187 7747 ja sähköpostiosoite on info@kirppismaailma.fi.

Hinnat

 • Myyntipaikka 7 päiväksi on 21€
 • Hintalappuarkki 0,5€

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirppis Maailma:

Aina ihmetellyt sitä, miksi tavaran vaihtuvuus hyllyissä vähäistä. Tarkemmin tarkasteltuani huomasin että suurimmassa osassa tavaroita sama asiakasnumero (esim. 1046) hyllyvälistä riippumatta. Tämä viittaa siihen että tavarat ovat kirpputorin omia, ei asiakkaitten. Älkää kantako rahojanne tai tavaroitanne tälle “valekirppikselle”!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Maailma sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. SPR-Kirppis, Hyllykallio
 2. Vähän Sitä ja Tätä
 3. Tähtikirppis (Raahe)
 4. Kattilahallin kirppis
 5. Helsingin metodistiseurakunnan kirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.