Ajankohtaista 5.4.2020: Useat kirppikset ovat sulkeneet ovensa toistaiseksi johtuen koronaviruksesta.

Etsi kirppistä hakusanalla

KirppisMarket

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 10Kyllä!
 • 5En

66,7 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: Entisen Janitan kenkätehtaan tiloissa avataan täyden palvelun kirpputori, KirppisMarket. Facebookissa ilmoitettiin: ”Seinäjoen uusi kirpputori avaa ovensa aivan pian, avajaisia pääsemme viettämään jo 15.1.” Toimitilaa on noin 450 neliötä.

Kirpputori tarjoaa uudenlaista palvelua, jossa tavarat noudetaan, hinnoitellaan, ja laitetaan myyntiin. Myymättömät tavarat palautetaan myyntiajan päätyttyä, tai asiakkaan niin halutessa, voi myymättä jääneet tavarat lahjoittaa kirpputorille.

Kirppikselle tulee noin 300 myyntipaikkaa, joista osa on perinteisiä itsepalvelu paikkoja. Osa kirpputorista toimii market-periaatteella, jossa esimerkiksi miesten vaatteet on kerätty samaan osioon. Kirpputorille on tulossa myös pop up-myyntipiste.

Puhelinnumero on 044 236 9033 ja sähköpostiosoite info@kirppismarket.fi.

Kuvat

 • Värivalokuva KirppisMarketin julkisivusta kuvattuna syksyisenä, lumettomana päivänä. Marketin ovensuussa on portaikko ja oven yllä kirppiksen nimikyltti.

(Tästä vinkkasi ensimmäisenä Harri.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen KirppisMarket:

Hyvä lisä Seinäjoen kirppistarjontaan. Kannattaa lähteä jo vähän kauempaakin Seinäjoelle kirppiskiertueelle, kun on useampia kirppiksiä :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua KirppisMarket sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Laila (Kirpputori Kuparipannu)
 2. Heli (Itsepalvelukirppis Myyntimylly)
 3. riitta nordberg (Kirpputori Löystäkki)
 4. Heikki (Kirppis Kantolan Kammari)
 5. Heikki (Hämeenlinnan Suurkirpputori)

Viimeksi päivitetyt

 1. Oliverin kirppis
 2. Ekoteko kirppis
 3. Cetori
 4. Aarre-X
 5. Tolkkis Kirppis

Näitä suositellaan

 1. OK-Kirppis (Kajaani)
 2. Salon Radiokirppis
 3. Kristalli tori
 4. Lohjan Kierrätyskeskus
 5. Viirin Kirppis