Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Aasta Ööhön esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Aasta Ööhön

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 11Kyllä!
  • 11En

Tammikuussa 2018 avattu Kirpputori Aasta Ööhön on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–15.

Puhelinnumero on 046 923 5306.

Tammikuussa avatulta kirppikseltä voi varata myyntipöydän joko käymällä paikan päällä tai soittamalla, ja myöhemmin myös netistä.

Ajankohtaista: avajaistarjouksena myyntipaikan hinta on 15€ / viikko. Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Aasta Ööhön:

Aivan ala-arvoista tavaraa myynnissä. Palvelu huonoa.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Aasta Ööhön sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tuohitori
  2. Harmaalinnan sisätori / Retrolinna
  3. Hämeenlinnan Suurkirpputori
  4. Kirpputori Aurinkoinen
  5. Minicentti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.