Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Funnybirds esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Funnybirds

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 13Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Mahdollisesti lopettanut toimintansa.

Kirpputori Funnybirds sijaitsee Sastamalan Keikyässä. Avoinna ma–pe 10–18 ja lauantaisin 10–15 sekä sunnuntaisin 12–15. Pöytävuokra on 15 €/viikko ja 50 €/kuukausi. Pöytävaraukset voi tehdä numerosta 050 610 13.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Funnybirds:

Pieni ja siisti paikka. Paikanpäällä tehdään ilmeisesti koiran- ja hevosentarvikkeita, kuten pantoja ja suitsia. Näkemisen arvoinen!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Funnybirds sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Emman Aarrearkku
  2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
  3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
  4. Hyvän mielen tori
  5. Retrotori Kehräämön Rukki