Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Haukirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Haukirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 16Kyllä!
  • 2En

Kesällä 2016 avatun Kirpputori Haukirppiksen puhelinnumero on 044 792 2499 ja sähköpostiosoite info@haukirppis.fi. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–19 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

  • Pöytävuokra on 20€ / viikko, mutta laatikkopöydän saa hintaan 12€ / viikko.
  • Munkkikahvi hintaan 1,5€.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Haukirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputorikauppa Fiinitori
  2. Metka kirpputori
  3. Lastentarvikekirppis Minipanda
  4. Kirpputori Muistojen Taika
  5. Kirpputorihalli Pirkkis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.