Ajankohtaista: Vantaa: seuraava Myyrkirppis järjestetään 28.–29.9.
Espoo: MLL Tapiola järjestää kaksi syyskirppistä (6.10. ja 27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis Jessen Mesta esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis Jessen Mesta

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 46Kyllä!
 • 4En

Itsepalvelukirpputorilla on myynnissä esimerkiksi huonekaluja, vaatteita, kirjoja ym. tavaraa. Kirppiksellä voi joko vuokrata myyntipöydän tai tuoda provisiomyyntiin tavaraa. Kirppis Jessen Mesta ottaa myös vastaan lahjoituksia.

Kirppis on avoinna maanantaisin kello 10–14, ti–pe 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 192 2880 ja sähköpostiosoite mika.parviainen@terapover.fi.

Hinnat

 • Pieni pöytä viikoksi: 24€
 • Iso pöytä viikoksi: 35€
 • Muunneltava vuokrahyllykkö viikoksi: 17€

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Jessen Mesta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kurikan Kirpputori Ky
 2. Myyrkirppis
 3. Menneen Tuulahdus
 4. Maijan Wanha Navetta
 5. Fida Järvenpää, Valimokuja

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.