Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori-kahvila Toiska

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 12Kyllä!
 • 2En

85,7 % suosittelee tätä

Kauhavan alueseurakunnan Kirpputori-kahvila Toiska sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 13. Toiska on avoinna keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin kello 11–15. Suljettu su–ti.

Puhelinnumero on 040 537 6323.

Myyntituotto välitetään diakonia- ja lähetystyölle. Lahjoituksia otetaan vastaan. Myynnissä myös uutta tavaraa: lasitöitä, lähinnä koriste-esineitä ja lasikoruja sekä lähetystyön hyväksi käsitöitä, kortteja ja seurakunnan suruadresseja. Saatavana myös Toiska-lahjakortteja, joita voi käyttää kahvilatuotteisiin, kirppisostoksiin tai käsitöihin.

Kuvat

 • Kauhavan seurakunta
 • Kirpputori-kahvila Toiskan julkisivu, jossa kirppiksen nimi suurin kirjaimin.
 • Kirpputori-kahvila Toiskan sisätiloja. Erilaisia vaaterekkejä ja muita tavaroita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori-kahvila Toiska sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Emman Aarrearkku
 2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
 3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
 4. Hyvän mielen tori
 5. Retrotori Kehräämön Rukki