Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori-kahvila VoiKoi

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 9Kyllä!
  • 2En

Kirpputori-taidekahvila VoiKoi on avoinna ti–ke kello 12–18, perjantaisin 12–18, lauantaisin 11–16 ja sunnuntaisin 12–15. Suljettu maanantaisin ja torstaisin.

Puhelinnumero on 044 235 6126.

Myyntipöydän saa 6 päiväksi hintaan 20€ ja siistimispalvelun hintaan 0,5€ / päivä.

Kuvat

  • Värivalokuva Voikoin julkisivusta. Punavalkoinen seinä, johon spray-maalattu VoiKoi mustalla ja sen alle pelkistetty ihmishahmo.
  • Valokuva myyntitila, jossa oikealla korkeita hyllyköitä täynnä erilaisia tavaroita. Lattialla pitkä, musta matto.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori-kahvila VoiKoi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Peippo kirppis
  2. Bohemia
  3. Sipoon Wanhakierto — Finafynd
  4. Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)
  5. Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.