Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Kaikkea maan ja taivaan väliltä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Kaikkea maan ja taivaan väliltä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 4En

55,6 % suosittelee tätä

Kokkolassa toimiva Kirpputori Kaikkea maan ja taivaan väliltä on Karjalan Avustustyö Ry.:n kirpputori. Kirppis sijaitsee entisen asekoulun tiloissa. Tämän kirpputorin puhelinnumero on 040 706 5696. Se on avoinna arkisin kello 10–17 välisenä aikana.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Kaikkea maan ja taivaan väliltä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Spinny
  2. Kurikan Wanhakaluste
  3. Cafe Kirpputori Ajaton
  4. Kirppis & Kahvila Sunshinestar
  5. Taikavakka