Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Kisälli

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 103Kyllä!
  • 16En

Kirppiksen omistaja on vaihtunut. Kirpputori Kisälli toimii Lahdessa Mestarinkadulla. Puhelinnumero on 0400 715 123 ja sähköpostiosoite kirpputori-kisalli@outlook.com.

Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–15.

Pöytävuokra on 19€/viikko.

Nettisivujen lisäksi Kisällillä on omat Facebook-sivut.

Kuvat

  • Valokuva Kirpputori Kisällin sisätiloista. Kuvassa näkyy suuren palmun ympärillä myyntipöytiä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Kisälli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lastentarvikekirpputori Nukkekoti
  2. Haukikirppis
  3. Äijäkirppis Lualamiäs
  4. Kirpputori ViaDia-tori (Lohja)
  5. Humani Lähetyskirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.