Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Kupla esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Kupla

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 11Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kirpputori Kupla sijaitsee Ruovedellä, aivan kantatie 66:n tuntumassa. Myyntipöytiä on 46 kpl ja viikkovuokra on 15€ / 6 päivää. Avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 044 0404 765 ja sähköpostiosoite kirpputorikupla@gmail.com. Nettisivujen lisäksi kirpputorilla on omat Facebook-sivut.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Kupla sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Retrolinna / Harmaalinnan sisätori
  2. Kasitien Kirppis
  3. Kirppis Wanha Pokki
  4. Atomin Peräkonttikirppis
  5. Finntori Kirpputori