Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Löytökellari esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Löytökellari

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 20Kyllä!
  • 1En

95,2 % suosittelee tätä

Joutsassa sijaitseva Kirpputori Löytökellari on itsepalvelukirppis, jossa on paljon miesten tavaraa sahoja, koneita, työkaluja ym. Tavaroille on mahdollista järjestää kotiinkuljetus.

Avoinna ma–pe kello 9–16.30 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 740 4202 ja sähköpostiosoite petrisalminen72@gmail.com.

Myyntipaikan hinta on 35€ / kuukausi.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Löytökellari:

Tosi psljon tarpeellista tavaraa..vauvasta vasriin!!Ja kesäisin myös keskiviikoisin auki..Kahvilasta pikku purtavaa..ja myös hyvät pihvit ja lihikset ym..ym..

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Löytökellari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Bohemia
  2. Kirpputori Bueno
  3. Kirppis Cafe Minde
  4. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
  5. Tohmajärven antiikki-kirpputori