Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Momas & Vintage-putiikki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Momas & Vintage-putiikki

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 11Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Helsingin Konalassa sijaitseva Kirpputori Momas & Vintage-putiikki on avoinna ti–pe kello 12–19 ja la–su klo 10–16. Maanantaisin suljettu.

Puhelinnumero on 050 551 0037 ja sähköpostiosoite momas@momas.fi.

Myyntipaikan voi varata KirppariKallen kautta.

Nettisivujen lisäksi liikkeellä on omat Instagram- ja Facebook-sivut.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Momas & Vintage-putiikki:

Ostajan näkökulmasta täältä voi tehdä löytöjä huokeaankin hintaan. Myyjän osassa kannattaa hoitaa myynti ja hinnoittelu itse, vaikka täyden palvelun pakettia tarjoavatkin. Työntekijöillä ei ole mitään käsitystä merkkitavaroista, laadukkaista materiaaleista, laadukkaista tuotteista, eikä niiden hinnottelusta.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Momas & Vintage-putiikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lastenkirppis Trendy Kids
  2. Save & Joy
  3. Lahden Kontti (SPR)
  4. Perhekirppis Lanttila, Lahti
  5. Launeen Suurkirpputori