Ajankohtaista: Jyväskylä: Keskustan Kirppis avataan 5.11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Olipa Kerran esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Olipa Kerran

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 0En

Ylistarossa toimiva Kirpputori Olipa Kerran sisältää 64 rekillistä pöytää, sekä kolme hyllyä. Lapsille on oma ”lapsiparkki”, ja paikalla toimii myös kahvio sekä asiakas-WC.

Puhelinnumero on 040 933 3890 ja sähköpostiosoite kirpputoriolipakerran@gmail.com.

Nettisivujen lisäksi kirpparilla on omat Facebook-sivut.

Hinnat

  • Myyntipöytä 7 myyntipäiväksi: 25€
  • Myyntipöytä 28 myyntipäiväksi: 85€

(Tästä kirppiksestä vinkkasi ensimmäisenä Tiedonantaja.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Olipa Kerran sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis & Cafe Ruskon Helmi
  2. Pelastusarmeijan kirpputori, Tukkitie
  3. Varastotien Kirppis
  4. Bewen Parkkikirppikset
  5. Bewe Sport, Tammisto

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.