Ajankohtaista: Vantaa: seuraava Myyrkirppis järjestetään 28.–29.9.
Espoo: MLL Tapiola järjestää kaksi syyskirppistä (6.10. ja 27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Pikkis Lahti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Pikkis Lahti

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 3Kyllä!
 • 0En

Lahdessa sijaitseva Kirpputori Pikkis on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin. Valikoimassa on huonekaluja, antiikkia, retroa, vaatteita, sekä koriste- ja käyttöesineitä.

 • Puhelinnumero on 03 781 1044.
 • Kahviossa pulla ja kahvi hintaan 2€.
 • Toinen Pikkis-kirppis löytyy Nastolan Mikontorilta.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Pikkis Lahti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Suolahden Työttömät ry:n kirppis
 2. Femmatori Riihimäki
 3. Femmatori, Tuusula
 4. Kurikan Kirpputori Ky
 5. Myyrkirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.