Ajankohtaista: Jämsä: Vadelmatarha Jämsä avataan 24. helmikuuta klo 10
Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Silinteri, Tampere

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 17Kyllä!
 • 10En

Kirpputori Silinteri jatkaa toimintaansa 1.8.2017 Koivistonkylän Prismakeskuksessa (1. kerroksessa). Paikalle pääsee esimerkiksi bussivuoroilla 5, 35 ja 50. Toimitilaa on 1060m2 ja tilaa löytyy myös huonekaluille. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–19 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

Sähköpostiosoite on tampere@silinteri.fi ja puhelinnumero 044 522 5033.

Silinterillä on nettisivujen lisäksi Facebook-sivut.

Kuvat

 • Kirpputori Silinteri

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Silinteri, Tampere:

Iso ja vielä hieman keskeneräinen kirppis hyvällä sijainnilla. Muuten kaikki ok, mutta henkilökunnalla on petrattavsa. Nuorehko naiskassa oli todella tyly. Kuitti lyötiin käteen mulkoilun kera sanaakaan sanomatta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Silinteri, Tampere:

Tällä hetkellä Tampereen paras kirpputori! Siisti ja tavarat hyvin esillä. Hintataso ok ja seassa todellisia löytöjä! Ei paljonkaan roskistavaraa kuten vanhoja tyhjiä sinappipurkkeja etc., vaan ihan asiallista tavaraa

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Silinteri, Tampere sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Swap
 2. Närreen kierrätys
 3. Vähän Sitä ja Tätä
 4. SPR-Kirppis, Hyllykallio
 5. Tähtikirppis (Raahe)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.