Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori-taidekahvila Sozo esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori-taidekahvila Sozo

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 1En

66,7 % suosittelee tätä

Mahdollisesti mennyt konkurssiin. (Kiitos ilmoituksesta Tiedonantajalle.)

Lahdessa sijaitseva Kirpputori–taidekahvila Sozo on avoinna ma–pe 10–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumero on (03) 781 1044. Kahviossa kahvi ja pulla hintaan 2€. Valikoimassa on hyvälaatuista kierrätystavaraa ja edullinen käytettyjen huonekalujen valikoima.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori-taidekahvila Sozo:

Vaihtuva valikoima, mukavat myyjät ja hyvää kahvia.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori-taidekahvila Sozo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tampereen Radiokirppis
  2. MiMIn Kierrätysaitta Oy
  3. Kymppitori
  4. Pisara-kirpputori Nummela
  5. Pisara Kirppis Selki