Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Tilkkutäkki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Tilkkutäkki

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

Kirpputori Hohdon paikalla nykyisin toimiva Kirpputori Tilkkutäkki on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu

Myyntipöytä 6 päiväksi: 25€ ja lisäpäivä: 4€. Tuotteita voidaan noutaa hintaan 25€ + 0,45€ / kilometri.

Puhelinnumero on 045 144 4105 ja myynti@kirpputoritilkkutakki.fi.

(Tästä kirppisvinkistä kiitos Tiedonantajalle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Tilkkutäkki:

Siisti kirpputori, hyvää tavaraa ja kahvia. Lapsetkin viihtyivät pallomeressä. Varmasti poiketaan toistekkin!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Tilkkutäkki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Pelastusarmeijan kirpputori, Turenki
  2. Kirppis 67
  3. Vaajakosken Suvanto ry.:n kirpputori
  4. Piritan Kirpputori
  5. Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Vesijärvenkatu)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.