Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Upendo, Konginkangas

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 34Kyllä!
  • 1En

KehyApu Kirppari Upendo sijaitsee Konginkankaalla. Upendoja on muuallakin Äänekosken alueella. Puhelinnumero on 046 847 3400 ja sähköpostiosoite posti@kirppariupendo.com. Kirppari Upendo on avoinna ti–pe kello 10.45–15.30 ja lauantaisin 11–14. Sunnuntaisin sekä maanantaisin suljettu. Lisäksi juhlapyhinä saattaa olla poikkeuksia aukioloissa.

Kuvat

  • Valokuva Kirppari Upendosta Konginkankaalla.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Upendo, Konginkangas sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputorikauppa Fiinitori
  2. Metka kirpputori
  3. Lastentarvikekirppis Minipanda
  4. Kirpputori Muistojen Taika
  5. Kirpputorihalli Pirkkis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.