Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Velikulta

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 14Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kirkkonummella maaliskuussa 2019 avattu Kirpputori Velikulta on avoinna arkisin kello 11–19 ja la–su 10–16.

Pöytä ja rekki viikoksi on 32€ ja kahdeksi viikoksi 60€.

Puhelinnumero on 050 564 6264 ja sähköpostiosoite kirpputorivelikulta@gmail.com.

Kuvat

 • Kuvassa yksityiskohtia Velikullan Lastenmaailmasta: kolmen kuvan kollaasi. Ylävasemmalla punainen leluhelikopteri, sen alla kuva lastenvaunuista, oikealla isompi kuva aidatusta leikkialueelsta.
 • Kahden valokuvan kollaasi; vasemmalla kirppispaikka täynnä vaatteita ja muita esineitä, oikealla täpötäysi vaaterekki.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori Velikulta:

Paras kirppis missä olen koskaan käynyt. Paikka on siisti ja henkilökunta ystävällistä. Tänne kannattaa tulla, vaikka vähän kauempaakin tekemään niitä löytöjä. Täydet pisteet ansaitusti.
T: Eija

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Velikulta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Wilhelmiinan Tori
 2. Kirppis Sakura
 3. Myyrkirppis
 4. Piritan Kirpputori
 5. Alavus Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.