Ajankohtaista: Helsinki: Kattilahallin pääsiäiskirppis 20.–21.4.2019 klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Velikulta

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 0En

Kirkkonummella maaliskuussa 2019 avattu Kirpputori Velikulta on avoinna arkisin kello 11–19 ja la–su 10–16.

Myyntipaikan, johon sisältyy pöytä ja rekki, saa viikoksi hintaan 32 €.

Puhelinnumero on 050 564 6264 ja sähköpostiosoite kirpputorivelikulta@gmail.com.

Kuvat

  • Kuvassa yksityiskohtia Velikullan Lastenmaailmasta: kolmen kuvan kollaasi. Ylävasemmalla punainen leluhelikopteri, sen alla kuva lastenvaunuista, oikealla isompi kuva aidatusta leikkialueelsta.
  • Kahden valokuvan kollaasi; vasemmalla kirppispaikka täynnä vaatteita ja muita esineitä, oikealla täpötäysi vaaterekki.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Velikulta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Leppis
  2. Kattilahallin kirppis
  3. Tiinan Kirppis
  4. Jäähallin Kirppis
  5. Fida Jyväskylä, Tapionkatu

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.