Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Aarreaitta & Lastentarvike Akiliina

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi lokakuussa 2016.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 2En

66,7 % suosittelee tätä

Mahdollisesti lopettanut toimintansa. (Kiitos ilmoituksesta Tiedonantajalle.)

Ugin Löytökirppis, eli Aarreaitta & Lastentarvike Akiliina, on avoinna maanantaisin kello 11–17, ti–pe 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Kirpputoriparatiisin puhelinnumerot ovat 044 299 3991 ja 044 299 3999. Kirpputori on Uudenkaupungin suurin. Toimitilaa on yli 400 neliömetriä ja paikalta löytyy yli 120 myyntipaikkaa. Lapsille on oma leikkinurkkaus. Ugin kirppis toimii itsepalveluperiaatteella. Myynnissä on tavanomaisen kirpputoritavaran ohessa käytettyjä huonekaluja.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Aarreaitta & Lastentarvike Akiliina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Emman Aarrearkku
  2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
  3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
  4. Hyvän mielen tori
  5. Retrotori Kehräämön Rukki