Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kiva-kirppari esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kiva-kirppari

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

Kiva-kirppari on Raisiossa sijaitseva kesäkirppis. Se on suljettu talvikauden ajan.

Tavaravalikoimaa on esitelty nettisivuilla osoitteessa kiva-kirppari.fi/tuotteet/.

Sähköpostiosoitteet ovat: sinikka.holsti@gmail.com ja liisa.rannali@gmail.com.

Kirpparin luona on kahvila, jossa kotitekoisia leivonnaisia.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kiva-kirppari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Eemelin Kirppis Hämevaara
  2. Esterin Kirppis
  3. Murmelikirppis
  4. Kirppis Siison
  5. Loviisan Suurkirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.