Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kojonkulman Maalaiskirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kojonkulman Maalaiskirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Maalaiskirppis on sulkenut ovensa.

Kojontuvan Maalaiskirppis oli auki 19.6. – 31.7.2019 välisenä aikana ke–pe kello 13–19 ja la–su 12–16. Kirpputorin yhteydessä on kahvila, joka on auki pe–su.

Lisätietoja saa ja pöytätiedusteluita voi tehdä puhelimitse numerosta 050 536 9659 (Aino).

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kojonkulman Maalaiskirppis:

Kojontuvan maalaiskirppis auki joka päivä 31.7. saakka!

Sunnuntaina 28.7. Kojontuvan pihamaalla Peräkonttikirppis ja Maalaiskirppiksen päättäjäiset klo 12-16. Myyntipaikan hinta 3 euroa.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kojonkulman Maalaiskirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Riitukka
  2. Tolkkis Kirppis
  3. Kirppis & Café Ropelli
  4. Lähetystori, Naantali
  5. Kirpputori Viirun Vintti