Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kojonkulman Maalaiskirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kojonkulman Maalaiskirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 0En

Maalaiskirppis on sulkenut ovensa.

Kojontuvan Maalaiskirppis oli auki 19.6. – 31.7.2019 välisenä aikana ke–pe kello 13–19 ja la–su 12–16. Kirpputorin yhteydessä on kahvila, joka on auki pe–su.

Lisätietoja saa ja pöytätiedusteluita voi tehdä puhelimitse numerosta 050 536 9659 (Aino).

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kojonkulman Maalaiskirppis:

Kojontuvan maalaiskirppis auki joka päivä 31.7. saakka!

Sunnuntaina 28.7. Kojontuvan pihamaalla Peräkonttikirppis ja Maalaiskirppiksen päättäjäiset klo 12-16. Myyntipaikan hinta 3 euroa.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kojonkulman Maalaiskirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Maijan Wanha Navetta
  2. Fida Järvenpää, Valimokuja
  3. Pihlavan Aarreaitta
  4. Myyrkirppis
  5. Karjalan Apu ry

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.