Etsi kirppistä hakusanalla

Kristalli-kierrätys ry

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maaliskuussa 2017.)

Lopettanut toimintansa.

Kajaanissa sijaitseva Kristalli-kierrätys ry on avoinna ma–pe kello 10–16. Yhdistys tiedottaa:

Otamme vastaan lahjoituksena huonekaluja, vaatteita, urheiluvälineitä, ym. tavaraa. Niitä myös noudetaan veloituksetta. Meillä myös kotiinkuljetuspalvelu. Jaamme avustus ruokaa veloituksetta joka arki päivä — tervetuloa tekemään löytöjä laajaan kirppis valikoimaan.

Sähköpostiosoite on kristalliavustus@gmail.com ja puhelinnumero 044 775 0033.

Kuvat

  • Pitkä pöytä, jossa laatikoittain erilaisia leipätuotteita, seinää vasten on paketteja ja lootia.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kristalli-kierrätys ry sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppiskahvio Unikko
  2. Vatialan Osto & Myynnin kirpputori
  3. Minicentti
  4. Goodwill Porvoo
  5. Lähetyskirpputori, Keuruu

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.