Ajankohtaista: Jyväskylä: Keskustan Kirppis avataan 5.11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kruunukirppu & Olkkari esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kruunukirppu & Olkkari

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 57Kyllä!
  • 14En

Vuodesta 2006 asti toiminut Kruunukirppu on lasten second hand -liike ja lasten lelukauppa. Kruunukirpun kanssa samassa tilassa toimii myös sisustuskauppa Olkkari.

Kruunukirppu on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15 sekä silloin kun ovi on auki. Suljettu sunnuntaisin.

Kirppiksen puhelinnumero on 050 531 4440 ja sähköpostiosoite on kruunukirppu@hotmail.com.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kruunukirppu & Olkkari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis & Cafe Ruskon Helmi
  2. Pelastusarmeijan kirpputori, Tukkitie
  3. Varastotien Kirppis
  4. Bewen Parkkikirppikset
  5. Bewe Sport, Tammisto

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.