Ajankohtaista: Seinäjoki: KirppisMarket avataan 30.1.2020

Kurikan Superkirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 13Kyllä!
  • 4En

76,5 % suosittelee tätä

Lokakuussa 2019 avattu Kurikan Superkirppis Oy on avoinna ti–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Maanantaisin ja sunnuntaisin suljettu.

Pöytänikkarien entisissä tiloissa sijaitsevalla kirppiksellä on noin 100 myyntipaikkaa sekä muutama itsemyyntipöytä, myyntipaikan hinta 15€/vko. Kahviosta mm. höyrymakkaraa, pullaa, sämpylöitä, kahvia, yms. Kirpputorilla on myös Kauhavan matto Oy:n myyntipiste.

Puhelinnumero on 044 922 9259.

Kuvat

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi Harri, jolta on myös yllä näkyvä valokuva.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kurikan Superkirppis:

Kävin mahtavalla superkirppiksellä lauantaina 2.11. Ovet lukossa ja valot pois päältä, liekö konkurssi iskenyt jo näin alkuvaiheessa, vai eikö yrittäjä jaksa pitää ovia auki ilmoitettuina aikoina. Tiä häntä. Eipä tartte toiste mennä…

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kurikan Superkirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. SPR Kirpputori, Valkeakoski
  2. Jäähallin Kirppis
  3. Kuusaan Kirppis
  4. Kirpputori Löystäkki
  5. OnnenKirppis