Etsi kirppistä hakusanalla

Kurikan Superkirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 17Kyllä!
 • 5En

77,3 % suosittelee tätä

Kurikan Superkirppis Oy on avoinna ti–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Maanantaisin ja sunnuntaisin suljettu.

Kaijan kanalan entisissä tiloissa entisissä tiloissa sijaitsevalla kirppiksellä on noin 100 myyntipaikkaa sekä muutama itsemyyntipöytä, myyntipaikan hinta 15€/vko. Kahvion valikoimassa on mm. höyrymakkaraa, pullaa, sämpylöitä, kahvia, yms. Kirpputorilla on myös Kauhavan matto Oy:n myyntipiste.

Puhelinnumero on 044 922 9259.

Ajankohtaista

Peräkonttikirppis järjestetään joka lauantai alkaen lauantaista 14.3.2020. Peräkonttikirppis pidetään kello 10–16 ja myyntipaikan hinta on 5€. Paikalle voi tulla myymään ilman ennakkovarausta. Mahdollisuuksien mukaan paikalla on ruokailupiste. Asiasta uutisoitiin ensimmäisenä Kurikan Superkirppiksen Facebook-sivuilla.

Kuvat

 • Värivalokuva Kurikan Superkirppis Oy:n julkisivusta: punatiilitalo, jossa ovensuun osuus on siniseksi maalattua lautaa, ja ovi on tummanruskea. Alavasemmalla pilkistää punainen henkilöauto..

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi Harri, jolta on myös yllä näkyvä valokuva.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kurikan Superkirppis:

Kävin mahtavalla superkirppiksellä lauantaina 2.11. Ovet lukossa ja valot pois päältä, liekö konkurssi iskenyt jo näin alkuvaiheessa, vai eikö yrittäjä jaksa pitää ovia auki ilmoitettuina aikoina. Tiä häntä. Eipä tartte toiste mennä…

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kurikan Superkirppis:

Samalla linjalla Villen kanssa yli puolen vuoden jälkeen. Kävin viime viikolla ja ei mitään elonmerkkejä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kurikan Superkirppis:

Ei ollut valoja päällä ja ovi lukossa ja tyhjältä näytti niin muka super kirppis

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kurikan Superkirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Huushollin Aarteet
 2. The Kirppis
 3. Kiimingin kirpputori
 4. Jokeri Kirppis
 5. Kuortane Kirppis