Ajankohtaista: Vantaa: seuraava Myyrkirppis järjestetään 28.–29.9.
Espoo: MLL Tapiola järjestää kaksi syyskirppistä (6.10. ja 27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kuusistonportti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kuusistonportti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 58Kyllä!
  • 0En

Kaarinan Kuusistossa sijaitseva Kuusistonportti on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–16.

Puhelinnumero on 050 471 7678 ja sähköpostiosoite info@kuusistonportti.fi.

Myyntipöydän viikkovuokra on 25–35 € riippuen koosta. Lisäksi ulkona on kirppispaikkoja hintaan 10 € kappale. Paikan voi varata Kirppari-Kallesta.

Kuvat

  • Aurinkoisena kesäpäivänä otettu valokuva kirppis Kuusistonportin liiketiloista. Pihalla runsaasti pysäköintitilaa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kuusistonportti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kurikan Kirpputori Ky
  2. Myyrkirppis
  3. Menneen Tuulahdus
  4. Maijan Wanha Navetta
  5. Fida Järvenpää, Valimokuja

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.