Ajankohtaista: Jämsä: Vadelmatarha Jämsä avataan 24. helmikuuta klo 10
Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kyrön Kulma Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kyrön Kulma Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

Tämä Kyrön torin laidalla sijaitseva kirpputori on avoinna ti–pe kello 10–18 ja la–su 10–14. Vuokrahyllyistä löytyvien tavaroiden lisäksi kirpparilla on myynnissä lahjatavaroita ja äijälooseissa esimerkiksi autojen osia. Kirppiksellä on myös kahvila ja lapsille leikkinurkka.

Kyrön Kulma Kirppiksen puhelinnumero on 044 977 1550 ja sähköpostiosoite kyronkulma@gmail.com.

Kirppiksellä on myös omat Facebook-sivut.

(Kirppisvinkistä kiitos kuuluu Terolle ja lisätiedoista Tiedonantajalle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kyrön Kulma Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis Karipia
  2. Porvoon Kellarikirppis
  3. Kirppis Cafe Minde
  4. Kirpputori Swap
  5. Närreen kierrätys

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.