Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lähetyskirpputori (Kokkola) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lähetyskirpputori (Kokkola)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 16Kyllä!
  • 2En

Torikadulla sijaitseva Lähetyskirpputori (Baptistiseurakunnan kirppis) on avoinna ma–pe kello 11–17 ja lauantaisin 11–14. Sunnuntaisin suljettu.

Lähetyskirpputorin puhelinnumero on (06) 822 5488 ja sähköpostiosoite on jv1@suomi24.fi.

Lähetyskirpputoria pyörittää Kokkolan Baptistiseurakunta. Kirppis toimii vapaaehtoisin lahjoituksin, ja toimintaa pyöritetään pääasiassa vapaaehtoisin talkoovoimin. Kirppiksen avulla tuetaan lähetystyötä ja mm. katulapsityötä Venäjällä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Lähetyskirpputori (Kokkola):

Kuuluu vaki-kirppiskierrokseeni, hyvää tavaraa, edulliset hinnat ja mukavaa palvelua.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lähetyskirpputori (Kokkola) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Adeline Kirppis
  2. Tuulosen parkkihallin kirpputorit
  3. Helluntailähetyksen Lähetyskirpputori, Turku
  4. Lasten Unelma Second Hand
  5. Konepajan Bruno

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.