Ajankohtaista: Vantaa: seuraava Myyrkirppis järjestetään 28.–29.9.
Espoo: MLL Tapiola järjestää kaksi syyskirppistä (6.10. ja 27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lähetyskirpputori (Kokkola) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lähetyskirpputori (Kokkola)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 16Kyllä!
  • 2En

Torikadulla sijaitseva Lähetyskirpputori (Baptistiseurakunnan kirppis) on avoinna ma–pe kello 11–17 ja lauantaisin 11–14. Sunnuntaisin suljettu.

Lähetyskirpputorin puhelinnumero on (06) 822 5488 ja sähköpostiosoite on jv1@suomi24.fi.

Lähetyskirpputoria pyörittää Kokkolan Baptistiseurakunta. Kirppis toimii vapaaehtoisin lahjoituksin, ja toimintaa pyöritetään pääasiassa vapaaehtoisin talkoovoimin. Kirppiksen avulla tuetaan lähetystyötä ja mm. katulapsityötä Venäjällä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Lähetyskirpputori (Kokkola):

Kuuluu vaki-kirppiskierrokseeni, hyvää tavaraa, edulliset hinnat ja mukavaa palvelua.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lähetyskirpputori (Kokkola) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Suolahden Työttömät ry:n kirppis
  2. Femmatori Riihimäki
  3. Femmatori, Tuusula
  4. Kurikan Kirpputori Ky
  5. Myyrkirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.