Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lähetystori Laitila esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lähetystori Laitila

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 53Kyllä!
  • 11En

Laitilan Lähetyskirpputori sijaitsee Meijerintiellä lähellä Laitilan Kierrätyskeskusta. Helluntaiseurakunnan ylläpitämän kirpputorin puhelinnumero on 02 851 011.

Toistaiseksi avoinna ke–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Lähetystori Laitila:

Tuli paha mieli,kävinkirppiksellä,henkilökunta ei reagoinut asiakkaaseen vaan puuhaili omiaan.
Hinnoittelusta totean, kun ilmaiseksi saa ,eipidä ruveta ahneeksi.
Kävi ilmi, että tavaraa myydään myös netissä,miksi?

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lähetystori Laitila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Maijan Wanha Navetta
  2. Fida Järvenpää, Valimokuja
  3. Pihlavan Aarreaitta
  4. Myyrkirppis
  5. Karjalan Apu ry

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.