Ajankohtaista 16.5.2020: Useat kirppikset ovat jälleen avanneet ovensa, mutta ennen kirppiksellä käymistä on aukiolo syytä varmistaa esim. soittamalla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lähetystori Laitila esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lähetystori Laitila

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 55Kyllä!
  • 11En

83,3 % suosittelee tätä

Laitilan Lähetyskirpputori sijaitsee Meijerintiellä lähellä Laitilan Kierrätyskeskusta. Helluntaiseurakunnan ylläpitämän kirpputorin puhelinnumero on 02 851 011.

Toistaiseksi avoinna ke–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Lähetystori Laitila:

Tuli paha mieli,kävinkirppiksellä,henkilökunta ei reagoinut asiakkaaseen vaan puuhaili omiaan.
Hinnoittelusta totean, kun ilmaiseksi saa ,eipidä ruveta ahneeksi.
Kävi ilmi, että tavaraa myydään myös netissä,miksi?

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lähetystori Laitila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Porvoon Kellarikirppis — Källarloppis
  2. Konttitori
  3. Jokeri Kirppis
  4. Vanhan Tavaran Puoti Eveliina
  5. Cetori