Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lähetystori, Naantali esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lähetystori, Naantali

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 49Kyllä!
  • 17En

74,2 % suosittelee tätä

Naantalin helluntaiseurakunnan pitämä Lähetystori, joka sijaitsee terveyskeskusta vastapäätä, on avoinna ma–pe kello 10–16 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. (Suljettu lauantaisin helmi-maaliskuussa.)

Puhelinnumero on 044 417 8770 (Maritta) ja sähköpostiosoite helluntailahetys.nli@gmail.com.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Lähetystori, Naantali:

tänään 24.2.2017 töykeä mies henkilö töissä. en avaa ovea kun nään hänen olevan töissä

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lähetystori, Naantali sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Velmukirppis
  2. UFF Hervanta (Tampere)
  3. Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu)
  4. UFF Hämeenkatu (Tampere)
  5. Merkitys 2nd Hand Shop, Tampere