Ajankohtaista: Espoo: MLL Tapiolan syyskirppikset 24.9. klo 10–12.30 ja 8.10. klo 10–12.30.
Porvoo: Suuri Lastentarvikekirppis järjestetään 1.10. klo 10–13

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Laiskan Kirppis (Tsempinkulma) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Laiskan Kirppis (Tsempinkulma)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 26Kyllä!
 • 4En

Laiskan Kirppis sijaitsee Turussa Tsemppi-Talossa, Tsempinkulmassa. Myyntipaikkavaraukset ja tiedustelut voi tehdä numerosta 040 704 8879. Pöytävuokra viikoksi on 20 euroa. Laiskan Kirppis on avoinna ma–pe 10–18 ja lauantaisin 10–15. Heinäkuussa suljettu lauantaisin. Tsempinkulma on palveleva itsepalvelukirppis. Paikkavuokra on tarjouksesta riippuen 10–15 € / viikko.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Laiskan Kirppis (Tsempinkulma):

Pieni mutta siisti, löytöjäkin tekee!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Laiskan Kirppis (Tsempinkulma):

Sylillinen siistejä, hyvännäköisiä vaatteita ja uudenkarheat kengät 15€ -aika edullista.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Laiskan Kirppis (Tsempinkulma) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kattilahallin kirppis
 2. ViaDia-tori Tampere
 3. SPR-Kirppis, Kokkola
 4. Sell-Buy-Rent (Ahvenanmaa)
 5. Mellilän Ostarin kirppis

Navigaatio

Kiinnostavimmat kirppikset
Uusia kirppislisäyksiä

Haluatko jelpata Kirppikset.info-hakemiston paremmaksi tekemisessä? Lahjoituksia otetaan vastaan. Tämä kokeilu päättyy viikon kuluttua.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.