Etsi kirppistä hakusanalla

Lappajärven Helluntaiseurakunnan kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista 16.6.2020: kirppis avataan luultavasti 1.7.2020.

Lappajärven Helluntaiseurakunnan kirpputori on avoinna ma–pe kello 9–16 ja lauantaisin 9–14. Kirpputorin yhteydessä on kahvio, joka on myös avoinna aukioloaikoina.

Vastuuhenkilö Paavo Sadeharju, puh. 040 5564 370 ja Reijo Hernesniemi, puh. 0400 663 934.

Kuvat

  • Värivalokuva punavalkoisen rakennuksen julkisivusta. Sen seinässä lukee tikkukirjaimin sana "kirpputori" ja sen alla pienemmällä "kahvio". Ovensuussa portaat, jossa neljä askelta.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lappajärven Helluntaiseurakunnan kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Velmukirppis
  2. UFF Hervanta (Tampere)
  3. Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu)
  4. UFF Hämeenkatu (Tampere)
  5. Merkitys 2nd Hand Shop, Tampere