Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lasten Kirppis Karuselli esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lasten Kirppis Karuselli

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 7En

Lasten Kirppis Karuselli toimii Raumalla. Se sijaitsee Pick´n Payn kauppakeskuksen yhteydessä. Puhelinnumero on 044 292 4851 ja sähköpostiosoite kirppis.karuselli@gmail.com.

Avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

  • Myynnissä on lasten ja nuorten vaatteita sekä tavaroita.
  • Loosin vuokra on 25 € / myyntipäivää. Hinta sisältää päivittäisen järjestelyn.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lasten Kirppis Karuselli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Haukikirppis
  2. Äijäkirppis Lualamiäs
  3. Kirpputori ViaDia-tori (Lohja)
  4. Humani Lähetyskirpputori
  5. KirpputOri Oripää

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.