Ajankohtaista: Orimattila: Rompepäivät 19.–20.10. klo 10–16
Espoo: MLL Tapiola järjestää vielä yhden syyskirppiksen (27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Lasten Kirppis Tuuli

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

Lasten Kirppis Tuuli on kirpputori lastenvaatteille ja -tarvikkeille. Kirppiksemme sijaitsee Sibeliuksenkadulla, Forssassa. Tuulista löydät vaatteita, leluja ja muita lastentarvikkeita niin pienille, kuin isoillekin lapsille.

Avoinna ma–pe kello 9–17 ja la–su 9–13.

Pöydän saa viikoksi hintaan 15 €.

Puhelinnumero on 040 376 4958 ja sähköpostiosoite info@lastenkirppistuuli.fi.

Nettisivujen lisäksi Tuulilla on omat Facebook-sivut.

Kuvat

  • Valokuva valkoisesta myyntihyllyköstä täynnä erilaisia lastenvaatteita. Vieressä vaaterekki, jossa hengareita ja niissä roikkuu esim. paitoja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lasten Kirppis Tuuli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis Kaisla
  2. Maijan Wanha Navetta
  3. OK-Kirppis (Nurmijärvi)
  4. Konepajan Bruno
  5. SPR-kierrätyskeskus, Kuortane

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.