Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lasten Seesam esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lasten Seesam

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 31En

Lasten Seesam on lasten kirpputori Kaarinassa. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Myyntipaikan voi varata joko kirppiksen nettisivujen kautta varausjärjestelmällä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lastenseesam.fi. Puhelinnumero on 040 702 4511.

Hinnasto

  • Myyntipaikan viikkohinta 30€ ensimmäinen viikko, jonka jälkeen lisäviikot hintaan 27€ / viikko

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lasten Seesam sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Hakaniemen Kirpputori
  2. Bewen Parkkikirppikset
  3. Toukolan kirppis
  4. Fida Joensuu, Torikatu
  5. MVT-kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.