Ajankohtaista: Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16
Kauhajoki: Kirppis Kultapensaan avajaiset 2.4. klo 10
Hämeenlinna: Nummen Kirppiksen avajaiset 3.4. klo 10

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lasten Seesam esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lasten Seesam

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

Lasten Seesam on lasten kirpputori Kaarinassa. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Myyntipaikan voi varata joko kirppiksen nettisivujen kautta varausjärjestelmällä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lastenseesam.fi. Puhelinnumero on 040 702 4511.

Hinnasto

  • Myyntipaikan viikkohinta 30€ ensimmäinen viikko, jonka jälkeen lisäviikot hintaan 27€ / viikko

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lasten Seesam sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Saranpuoti
  2. Kirppis Aarresaari
  3. Kirpparilla.fi (Tampere)
  4. Kirppiskahvio Unikko
  5. Kruunun Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.