Etsi kirppistä hakusanalla

Lasten Unelma Second Hand

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 1Kyllä!
 • 0En

Kivenlahdessa sijaitseva Lasten Unelma Second Hand on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10–16, torstaisin ja perjantaisin 13–19 sekä lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Puhelinnumero on 045 165 6962.

Nettisivujen lisäksi kirppiksellä on omat Facebook-sivut.

Kuvat

 • Värivalokuva vaaterekistä täynnä pirteitä lasten vaatteita.
 • Värivalokuva syksyisestä näyteikkunasta. Ikkunassa lukee valkoisella Lasten Unelma.
 • Valokuva leikkinurkkauksesta, jossa etualalla keinuhevonen.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lasten Unelma Second Hand sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Menneen Tuulahdus
 2. Pelastusarmeijan kirpputori, Turenki
 3. Kirppis 67
 4. Vaajakosken Suvanto ry.:n kirpputori
 5. Piritan Kirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.