Ajankohtaista: Porvoo: Jokamiehen Markkinat 6.5. klo 9–14

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lastenkirppis Pikkukarhu — Herttuantori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lastenkirppis Pikkukarhu — Herttuantori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 12En

Herttuantorilla sijaitseva Lastenkirppis Pikkukarhu on lastentarvikkeisiin erikoistunut itsepalvelukirpputori. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Paikkavarauksen voi tehdä joko numerossa 044 201 3747 tai kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen info@lastenkirppispikkukarhu.fi.

Nettisivujen lisäksi Pikkukarhulla on omat Facebook-sivut.

Hinnasto

 • Myyntipaikka viikoksi (6 myyntipäivää) 22€
 • Myyntipaikka neljäksi viikoksi (24 myyntipäivää) 76€
 • Isot tarvikkeet voi myydä provisiomyyntinä (10/20%)
 • Uutena palveluna helppomyynti: kirppis hinnoittelee, siivoaa ja varustaa myyntipaikan

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lastenkirppis Pikkukarhu — Herttuantori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Helmi (Loimaa)
 2. Konepajan Bruno
 3. Kirppis HaavisTori
 4. Kampin kirpputori
 5. Elo Kirppis Loppis Outlet

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.