Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lastenkirppis Pikkukarhu — Herttuantori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lastenkirppis Pikkukarhu — Herttuantori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 5Kyllä!
 • 13En

27,8 % suosittelee tätä

Herttuantorilla sijaitseva Lastenkirppis Pikkukarhu on lastentarvikkeisiin erikoistunut itsepalvelukirpputori. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Paikkavarauksen voi tehdä joko numerossa 044 201 3747 tai kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen info@lastenkirppispikkukarhu.fi.

Nettisivujen lisäksi Pikkukarhulla on omat Facebook-sivut.

Hinnasto

 • Myyntipaikka viikoksi (6 myyntipäivää) 19 €
 • Myyntipaikka neljäksi viikoksi (24 myyntipäivää) 74 €
 • Isot tarvikkeet voi myydä provisiomyyntinä (10 %)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lastenkirppis Pikkukarhu — Herttuantori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Emman Aarrearkku
 2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
 3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
 4. Hyvän mielen tori
 5. Retrotori Kehräämön Rukki