Ajankohtaista 16.5.2020: Useat kirppikset ovat jälleen avanneet ovensa, mutta ennen kirppiksellä käymistä on aukiolo syytä varmistaa esim. soittamalla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lastenkirppis Trendy Kids esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lastenkirppis Trendy Kids

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 6Kyllä!
 • 2En

75,0 % suosittelee tätä

Elokuussa 2017 Ylöjärven keskustaan avattu lastenkirppis Trendy Kids on avoinna ma–to kello 10–18, pe–la 10–15 ja sunnuntaisin 12–16. Kesällä aukioloissa on poikkeuksia.

Puhelinnumero on 040 487 4994 ja sähköpostiosoite trendykirppis@gmail.com.

Hinnasto

 • Myyntipaikka 6 päiväksi: 32€ + 3% provisio myynnistä
 • Myyntipaikka 13 päiväksi: 60€ + 3% provisio myynnistä
 • Myyntipaikka 28 päiväksi: 110€ + 3% provisio myynnistä

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lastenkirppis Trendy Kids sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Ajokatu)
 2. KirppisMarket
 3. Sivukylän valinta
 4. Kirppis-Center Länsikeskus
 5. Kirppis-Center Manhattan