Etsi kirppistä hakusanalla

Lastentarvikekirppis Trampoliini

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi joulukuussa 2016.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 11Kyllä!
 • 4En

73,3 % suosittelee tätä

Kirppis on ollut tauolla 9.11.203 lähti.

Lastentarvikekirppis Trampoliini on Lappeenrannassa avattu perhekirppis. Tiloissa toimii pieni kahvio, lasten leikkinurkka ja hoitohuone. Maksuvälineiksi käy käteinen, pankkikortti, Visa, Visa Electron, MasterCard ja Maestro. Myymälässä on kameravalvonta.

Trampoliini on avoinna ma&ndah;pe 11–17 ja lauantaisin 10–13. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 045 352 1035 ja sähköpostiosoite on info@lastentarvikekirppis.fi.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Suvi kirjoitti kohteeseen Lastentarvikekirppis Trampoliini:

Trampoliini oli hyvä kirppis ennenkuin muutti Raatimiehenkadulle (huom, väärä osoite yhteystiedoissa). Nykyään ottavat vaatetta pelkästään provisiomyyntiin ja hinnoittelevat itse – todella kalliisti! Sain kuudesta viikosta käteen 32eur, vaikka vaatteemme olivat todella hyväkuntoisia. Kaikkia ei myöskään edes laitettu esille. Vaatteet todella ahtaasti, vaikea katsella. Ahtaat tilat, eikä pääse edes vaunujen kanssa sisälle. Kun menin hakemaan vaatteeni pois myynnistä ennaltasovittuna päivänä, löysin tangoista vielä ainakin 20 omaa vaatetta, jotka olivat “unohtuneet” myyntiin. Että näin!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Petri kirjoitti kohteeseen Lastentarvikekirppis Trampoliini:

Kiitoksia, Suvi. Uusi osoite on nyt lisätty esittelysivulle ja sen myötä myös karttakuva korjattu. Aukioloajatkin näemmä muuttuivat hieman.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lastentarvikekirppis Trampoliini sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Aarre-Aitta kirppis (Naantali)
 2. Patakirppis
 3. Kirppis & Sisustusunelma
 4. Kirpputori Kisälli
 5. Liedon Kisällikellari