Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lastentori Viikari esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lastentori Viikari

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 10Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Lastentori Viikari Ky sijaitsee Lahden keskustassa. Kirppiksellä myydään lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Viikari on avoinna maanantaisin 9–16.30, paitsi tavaroiden tuonti avoinna tuolloin vielä 16.30–17.30, sekä avoinna ti–pe 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Vaihtopäivä on maanantai. Puhelinnumero on 050 543 6001 ja sähköpostiosoite: lastentoriviikari@gmail.com. Myyntipaikan vuokra on viikoksi 32 euroa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lastentori Viikari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Taito-Kirppis
  2. Kirpputori Amalia
  3. Helsinki Flea Market
  4. Kirpputori Solukko
  5. Euroset