Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lastenvaatekirppis Nummela esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lastenvaatekirppis Nummela

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Nummelan Lastenvaatekirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Tässä kaiken tavaran itsepalvelukirppiksessä voi myydä tavaroita hinnoittelupalvelulla, jolloin tuotto jaetaan 50-50. Vaihtoehtoisesti voi vuokrata pöydän hintaan 30€ / viikko, 58€ / 2 viikkoa tai 112€ / kuukausi.

Puhelinnumero on 045 151 4370.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lastenvaatekirppis Nummela sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Second Hand LAHTI SHOP
  2. Toivon Keskus
  3. Recci Kallio
  4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
  5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)