Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Laukaan Uuskäyttö esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Laukaan Uuskäyttö

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Väentupa ry:n pitämä Laukaan Uuskäyttö on kirpputori. Se on avoinna arkisin kello 10–17 ja viikonloppuisin suljettu. Kirppis ottaa vastaan asiallisen kuntoisia tavaroita, joista saatu myyntituotto käytetään yhdistyksen hyväntekeväisyystyön kautta apua tarvitseville. Paikalla on myös kahvio, jossa nettiyhteys.

Puhelinnumero on 040 145 4420.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Laukaan Uuskäyttö sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kiva Kirppis
  2. Virkkalan Kirppis
  3. Vadelmatarha (Oulu)
  4. Pelastusarmeijan Outlet Kirpputori
  5. Kirpputori Ventti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.