Ajankohtaista: Jyväskylä: Keskustan Kirppis avataan 5.11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Leivonmäen kirpputori ja lahjapuoti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Leivonmäen kirpputori ja lahjapuoti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Leivonmäen kirpputori ja lahjapuoti sijaitsee on avoinna ti–su kello 11–17. Suljettu maanantaisin. Itsepalvelukirpputorilla on 30 myyntipöytää ja toimitilaa on noin sata neliömetriä. Myyntipöydän koko on 60×70 cm. Siinä on alataso ja hyllypaikka.

Puhelinnumero on 046 528 8292 ja sähköpostiosoite koirafanitus.fi@gmail.com.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Leivonmäen kirpputori ja lahjapuoti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lohjan Kierrätyskeskus
  2. Kirppis & Cafe Ruskon Helmi
  3. Pelastusarmeijan kirpputori, Tukkitie
  4. Varastotien Kirppis
  5. Bewen Parkkikirppikset

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.