Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Fida Leppävaara esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Fida Leppävaara

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 26Kyllä!
  • 6En

81,3 % suosittelee tätä

Tämä lähetystori avasi ovensa kesäkuussa 2014. Kirppis on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–17. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 09 592 693.

Noutopalvelu on ilmainen. Sen voi tilata tekstaamalla sanan NOUTO numeroon 16155 tai soittamalla numeroon 09 566 00 200.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Fida Leppävaara sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kierrätysmylly
  2. Second Hand LAHTI SHOP
  3. Toivon Keskus
  4. Recci Kallio
  5. Turun Ekotori, Rieskalähteentie