Ajankohtaista: Eura: Kirppis Löytökehä avataan 7. tammikuuta.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Antiikki ja kirpputori Löytöaitta esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Antiikki ja kirpputori Löytöaitta

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 126Kyllä!
 • 51En

Löytöaitan kirppis (Antiikki ja kirpputori Löytöaitta) toimii Kuusamossa Kitkantie 3:ssa. Puhelinnumero on 040 572 2185.

Avoinna ma–to kello 10–17, perjantaisin 10–16 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu.

Myyntipaikan viikkovuokra on 28€ + 2% provisio myynnistä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Antiikki ja kirpputori Löytöaitta:

Lopettanut toimintansa aikoja sitten

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Antiikki ja kirpputori Löytöaitta:

^ Enpä usko, että olisi lopettanut. Facebookissa on melkein joka päivä viestejä, joissa kerrotaan tuotteista ja tapahtumista. :-)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Antiikki ja kirpputori Löytöaitta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. AntiWaari
 2. Kirppis-Kamu
 3. Sitä Sun Tätä (Kauhajoki)
 4. Koivukylän kierrätystavaratalo
 5. Lanttila Vantaa

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.